07 februari 2009

Uppdraget slutfört....

Det har varit två cykelfria veckor, inte självvalt ska tilläggas, först influensan sen lite återhämtning. Så jag hade redan bestämt mig att ta en kortare när joebi ringde i går kväll. Ett par sms senare och Stefan hade oxå anslutit till morgonens tur.

Vi lämnade pannlamporna hemma och drog i väg vid åttatiden. Jag hade trott att natten skulle ha gjort snön och terrängen lite hårdare, men inte då, det var 10 centimeter snöslask som följde oss under turen. Det var väl inte det mest kvalitativa cykeltur jag gjort i mina dagar, och betänker man att den vurpa jag gjorde när cykeln bestämde att plötsligt besöka skogen till höger om stigen kostar mig i värsta fall nytt bromshandtag till frambromsen, så kanske det även var kostsam cykeltur.

Kostade även på oss en semla och kaffe efteråt. Gott! På väg ut ur kondiset ringer dessutom frugan och ber mig köpa hem ett par semlor till familjen, därav det något sankt bernhardsliknande fotot ovan. Förresten ser Ni blicken? Det där är målmedvetenhet!!!

...vi fortsätter med barnprogramsreferenser. En slaskig cykeltur, avbockad, eller som Små Einsteins skulle säga, uppdraget slutfört!

Inga kommentarer: